viernes, 16 de mayo de 2008

Moltes felicitats a tots els premiats! Us ho mereixeu!

“El I Lliurament de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de prestigi reconegut en el món de la literatura. Amb aquest premi es reconeixen els valors que cada blocaire mostra cada dia en l'esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.; que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu, el qual és i roman innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”. Mas informació a: http://albertozambade.blogspot.com/

“La I Entrega de Premios Dardo 2008 se abre paso entre un gran elenco de Premios de reconocido prestigio en el mundo de la literatura, y con él reconoce los valores que cada blogger muestra cada día en su empeño por transmitir valores culturales, éticos, literarios, personales, etc.., que en suma, demuestra su creatividad a través su pensamiento vivo que está y permanece, innato entre sus letras, entre sus palabras rotas”. ”. Mas información en: http://albertozambade.blogspot.com/

Tot i que, segons he anat llegint, el costum és d’atorgar-lo a cinc blocaires més, el creador d’aquest premi preveu concedir-lo a un mínim de 15 blogs més!.

Ruskis i carrasclest perquè la poesia d’autors, altres escrits, les recomacions, la música i les imatges del seu blog mereixen aquest premi.

Moltes felicitats a tots els premiats! Us ho mereixeu!

I tal com diu el creador d’aquest premi a la seva web “A todos los ganadores, disfruten del mismo, y valoren igualmente a sus 5 - 15 blogger que son tan especiales para ustedes.”




Visiteu a la persona que em va premiar: María Jesús en el seu blog de somni: ZONA ILUMINADA






Núria Aupí
Empordanesa de naixement i de cor... Visitar el seu blog és un plaer per els sentits i un tresor per el coneixament.











¿Te quedas a cenar? Perquè la boca s´em fa aigüa cada vegada que el visito...









Jordi Casado, per una mirada diferent a la vida, per la seva SAVIESA ORIENTAL.









MAXI Per fer del sindicalisme de la UGT el seu estil de vida, i per treballar pels treballadors a tot hora!!!









Karim Sabni
Militant pel canvi a un mon millor !

Pel seu treball incansable en la justicia social i cultural i la orientació de les persones, per els pensaments i coneixaments que ens mostra, i per ser tal com és!!!



Aquests 5 blogs, personalment els vul premiar ja que sincerament i de tot cor, crec que mereixen el meu reconeixament, per diverses virtuds.

Hi han d´altres blogs que m´estimo i que visito sovint i també mareixerien aquest Dardo 2008

Em plauria molt que sigueu tant amables, de premiar ara vosaltres els que segons el vostra criteri, mereixen també, el vostra reconeixament.



Etiquetas: ,