domingo, 6 de abril de 2014

Akasha. Mundos Internos, Mundos Externos 3era parte( en español)

Etiquetas:

Mundos Internos, Mundos Externos: Segunda parte: La espiral

Etiquetas:

EL MEU DINAR D´AVUI: RECEPTA DE BATUT MULTI VITAMÍNIC PER DIETA LIQUIDA

Com que ara hem trobo en fase de recuperació a causa d´una operació Maxil·lofacial que he hagut de fer-me fer a principis de setmana, i que per sort ha anat molt bé, però, això no treu els inconvenients i molèsties normals de la intervenció quirúrgica a la boca, crec que en comptes de lamentar-me, el millor que puc fer per mi, és fins i tot, gaudir de l´oportunitat d´explorar el món dels meravellosos batuts deliciosos, curatius, i multi vitamínics, de verdures, hortalisses, cereals, especies, i plantes medicinals, n´hem de treure partit fins i tot dels inconvenients. 

Ús recomano a tots i totes aquesta meva recepta que he descobert aquests dies. Ja comentareu si la feu si ha sigut del vostra gust, el que és jo, l´he trobada deliciosa. SALUT...!!!

RECEPTA:

2 coliraves morats, 1 plàtan, 1 poma, 1 pastanaga, 2 tomates, 8 fulles de plantatge, 5 fulles d´espinacs, una miqueta de gingebre fresc, 10 flors de farigola, 2 rodelles de pinya, 1 culleradeta de canyella fina en pols, 1 bona cullerada d´oli d´oliva, una cullerada sopera d´escames de llevat de cervesa, una cullerada sopera de suc d´àloe, un got d´aigua, 1 pols de sal.

BONIC, DELICIÓS, I ÚTIL PER RECUPERAR-SE...!!! 



P.D: He hagut de fer-ne per tots els de casa, resulta que també n´han volgut hahahaha

Etiquetas: