viernes, 12 de diciembre de 2008

Mani. virtual contra les 65 hores


Accions contra la directiva del Temps de Treball (directiva de les 65 hores)


El moviment sindical europeu ha endegat una campanya amb el lema “Lluitar contra la crisi: prioritzar l’ocupació, els salaris i els drets dels treballadors”. Que es perllongarà fins a la celebració de les eleccions al Parlament Europeu al juny del 2009.

L’objectiu general de la campanya és evitar que siguin els treballadors les víctimes dels excessos del capitalisme financer i que es continuïn deteriorant les condicions de vida i treball.

La campanya s’inicia el proper 16 de desembre amb una concentració davant el Parlament Europeu a Estrasburg, amb motiu del debat parlamentari sobre la directiva d’organització del temps de treball. Els treballadors europeus demanaran davant la seu d’aquesta institució, el rebuig d’aquesta directiva que suposa un retrocés sense precedents a Europa.



La UGT de Catalunya, en el marc d’aquestes mobilitzacions ha endegat una campanya en la que anima a tots aquells treballadors i treballadores que no podran estar a França el proper dia 16, a adherir-se a una manifestació virtual per tal de fer arribar a tots els grups parlamentaris de la cambra a través de correu electrònic la seva oposició a aquesta directiva. Podeu participar visitant la web de la UGT de Catalunya www.ugt.cat.

Hem d’intentar arribar al nombre més alt de participants a la manifestació abans del dia 17 de desembre, per això us preguem que li doneu màxima difusió i que participeu a la manifestació virtual.

Podeu instalar-vos l'aplicatiu (o participar-hi) tant en català com en castellà, fent clic aquí

Etiquetas: