miércoles, 3 de diciembre de 2008

Expedients de regulació d'ocupació...



Mapa amb informació de la majoria dels expedients de regulació d'ocupació que es presenten a Catalunya.

L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya ha creat un Google Maps de la Crisi que vol ser una fotografia territorial dels conflictes laborals que s'estan produint al nostre país.


El Google Maps de la Crisi és una eina il·lustrativa que permet aproximar-se al panorama dramàtic dels expedients de regulació d'ocupació per localitats.
Aquesta eina vol donar visibilitat al cojunt d'expedients de regulació d'ocupació que s'han presentat, s'estant negociant o bé s'han acordat a Catalunya i que, per raons evidents, és materialment impossible que els mitjans de comunicació se'n facin ressò. El Google Maps de la Crisi ens aproximarà a realitats tan diverses com el conflicte de la Nissan i la Pirelli o bé les petites empreses que presenten expedients que afecten fins i tot un treballador.

L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya utilitza una vegada més les possibilitats comunicatives que ofereix internet per entendre i donar a conèixer la situació que estan patint molts treballadors i treballadores de Catalunya.

Trobareu el Google Maps de la Crisi en un bàner a la part superior de la web de la UGT de Catalunya (www.ugt.cat) o bien en http://www.hazteelsueco.org/crisi

Etiquetas: ,