PERES AMB XOCOLATA I MASCARPONE
POSTRES DE PERES AMB XOCOLATA I MASCARPONE
Una
nova recepta del Descobrir Cuines. La barreja dels melindros, la pera ,
la xocolata i els ous amb el mascarpone donen un resultat fresc i
lleuger força interessant. El que no em va agradar del tot és que la
xocolata queda molt solida i has de fer esforços per trencar-la i poder
menjar la copa de baix a dalt combinant tots els sabors.
250 g de xocolata negra Nestlé
250 g mascarpone
4 peres
4 ous
100 ml llet
100 g sucre
Fer
bullir 10 minuts les peres pelades amb una mica d'aigua amb dues
cullerades de sucre i una branca de canyella. Deixeu-les refredar i
tallar-les a làmines. Banyeu els melindros amb la llet i poseu-los de
base en un recipient gran o mida individual.
Fondre la xocolata (200 g) al bany maria o al microones. Cobrir els melindros amb les làmines de pera i la xocolata fosa.
Batre
els rovells amb el sucre fins que estiguin ben esponjosos i mescleu-ho
amb el mascarpone i amb les clares muntades a punt de neu. Abocar
aquesta barreja sobre la xocolata i deixar-ho a la nevera unes 2 hores
.
Al servir-ho es poden posar unes làmines de pera i una mica de xocolata ratllada al damunt de la crema.
P.D. Jo vaig fer-ho amb la meitat dels ingredients i me'n van sortir tres copes maques.
Comentarios