sábado, 18 de abril de 2009

PERES AMB XOCOLATA I MASCARPONE

POSTRES DE PERES AMB XOCOLATA I MASCARPONE



Una
nova recepta del Descobrir Cuines. La barreja dels melindros, la pera ,
la xocolata i els ous amb el mascarpone donen un resultat fresc i
lleuger força interessant. El que no em va agradar del tot és que la
xocolata queda molt solida i has de fer esforços per trencar-la i poder
menjar la copa de baix a dalt combinant tots els sabors.



Ingredients:

250 g de xocolata negra Nestlé

250 g mascarpone

4 peres

4 ous

100 ml llet

100 g sucre

Fer
bullir 10 minuts les peres pelades amb una mica d'aigua amb dues
cullerades de sucre i una branca de canyella. Deixeu-les refredar i
tallar-les a làmines. Banyeu els melindros amb la llet i poseu-los de
base en un recipient gran o mida individual.

Fondre la xocolata (200 g) al bany maria o al microones. Cobrir els melindros amb les làmines de pera i la xocolata fosa.

Batre
els rovells amb el sucre fins que estiguin ben esponjosos i mescleu-ho
amb el mascarpone i amb les clares muntades a punt de neu. Abocar
aquesta barreja sobre la xocolata i deixar-ho a la nevera unes 2 hores
.

Al servir-ho es poden posar unes làmines de pera i una mica de xocolata ratllada al damunt de la crema.

P.D. Jo vaig fer-ho amb la meitat dels ingredients i me'n van sortir tres copes maques.
Publicar un comentario