martes, 17 de junio de 2008

ASSAMBLEA PER TRACTAR LA SITUACIÓ ACTUAL DEL CONVENI D'HOSTALERIA DE CATALUNYA

SINDICAT D'HOSTALERIA GIRONA



UGT CONVOCA TOTS ELS DELEGATS I AFILIATS A UNA ASSAMBLEA PER TRACTAR LA SITUACIÓ ACTUAL DEL CONVENI D'HOSTALERIA DE CATALUNYA.


US ESPEREM A TOTS EL PRÒXIM DIA 20 A LES 17:00 H. A L'HOTEL OLYMPIC DE LLORET DE MAR SALA DIANA.


ASSISTEIX! TU DECIDEIXES!

Etiquetas: ,

7 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

HAVERA SI AUMENTEN ELS SOUS COM HAN DE SER I NO ES BAIXEN ELS PANTALONS!!!!

18 de junio de 2008, 8:32

 
Blogger @RusKiiis ha dicho...

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

18 de junio de 2008, 11:14

 
Blogger @RusKiiis ha dicho...

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

18 de junio de 2008, 11:40

 
Blogger Maxi ha dicho...

Hola Ruskis.

Ja saps la meva posició respecte a actituds com la que critiques.

Crec en la lluita de classe i en els sindicats de classe, com a eina bàsica dels treballadors per poder de forma organitzada defensar allà on calgui i enfront de qui calgui les seves reivindicacions.., reivindicacions que es basen o es tindrien que basar en la socialització de les empreses, buscant en totes les seves accions polítiques d'igualtat (la llibertat sense igualtat no és més que una mentida, una trampa impulsada per aquells que controlen el "sistema").

Per tot això, estic absolutament d'acord, i ho signo sense cap reparo, la teva exposició sobre que en un conveni col.lectiu no és parla només de salaris (que sense cap mena de dubta son importants!!), que també es parla i es regulen altres temes que acaben per definir com seran les condicions globals de treball, on els treballadors realitzarem allò que diuen "l'esforç del treball en benefici d'un tercer".

Així doncs, després de tanta lluita (he sigut una víctima també, com tants altres companys), rebre crítiques de gent que no es vincula ni participa del col.lectiu en defensa del col.lectiu, sinó que rep tots els guanys sense cap altre compromís que el del seu propí esforç, absolutament individualitzat, en defensa del seu propí i exclusiu cul; quant reps crítiques d'aquests personatges, trobo que metàfores com la que has fet son prou clares i a la vegada "suaus" com per dir únicament.., subscric les teves paraules Ruskis.

Anim, força i Republica!!.

Salut.

19 de junio de 2008, 15:25

 
Anonymous Anónimo ha dicho...

RUSKIS MOLT BE LA TEVA RESPOSTA.!!!TOT LO QUE LI DIUS EN EL "anonim ",TENS TOTA LA RAOR,SEMPRE ELS OBRERS ( no pas tots per sort) APROFITANT LO QUE ALTRES LLUITANT PER ACONSEGUIR LO QUE TOTS EN GAUDEIXEN DESPRES,JO SE QUE EN AQUEIXES HORES ESTEU EN PLENA FEINADA SINDICAL,TANT DE BO QUE EN EL SENYOR ANONIM NO SE LI BAIXIN ELS PANTALONS AMB TANTA LLUITA QUE FA ELL, JA CAL QUE S´APRETI BÉ EL CINTURO PER QUE NO L´HI BAIXIN EN ELL ELS PANTALONS (SI ÉS QUE ELS PORTA POSATS", ESPERO QUE ENTENGUI QUE PER TENIR VEU I VOT CAL QUE QUE LLUITI TAMBE, I QUE NO APROFITI TANT COM UN CORB, LO QUE ELS ALTRES HAN ACONSEGUIT TOT LLUITAN, PER DONARLI A CAMBI DE RES A ELL, COM EL QUE TANT DEMANA, UN " BON SOU ".

QUE BÉ QUE EL POSES AL CORRENT QUE JA MOLTS TREBALLADORS QUE PER DEFENSAR ELS DRETS DELS ALTRES (clar que tambe els propis),EN TINGUT DE EXILIARSE, COM ARA EL MEU PARA I TOTA LA FAMILIA, COM JO MATEIX UN NEN, UN NEN QUE ENCARA SÓC PERÓ DE 80 I TANTS, I QUE ENCARA VISC A MÉXIC I QUE NO PUC VIATJAR COM VOLDRIA A CATALUNYA A CAUSA DE L´EDAD, EL MEU PARA, UN TREBALLADOR, DELEGAT I AFILIAT A LA UGT AVANS DEL 36,TAMBE ES VAN PATIR PRESONS I PALLISES, INCLUS PERDRE LA VIDA PER QUE ARA D´ALTRES S´AMAGUIN DINS DE L´ANOMINAT,I CLAR CUAN ES CONSEGUEIX UNA MILLORA,A LES HORES ES FROTAN LES MANS I CRITIQUEN A N´ELS QUE HAN FET LA LLUITA PER ACONSEGUIR QUELCOM.

FORTES ABRACADES !!!

P:D. JA ME DIRAS LO QUE EU POGUT LOGRAR AVUI 20 de JUIN,PER EL BE DE VOSALTRES I DELS ALTRES(anonims)!!!

LAVI111

20 de junio de 2008, 13:30

 
Blogger @RusKiiis ha dicho...

Avui em decidit: (no abaixar-nos els pantalons "Com diu l´anónim" i precisament per aixó no li regalaran la pujada de sou del 0,5 que ell pobret tant esperava...), no signarem conveni d´hotaleria a Girona i continuarem amb el que tenim, que val més no avançar, que avançar malament, ah i tindrem vaga i manifestació el dijous 26 de juny de 2008 a les 16 hores a la Plaça de les llenties de LLoret de Mar, esteu tots convidats, potser el senyor anónim vindrá a donar suport, no?...

Les raon que han portat aquest determini per unanimitat de delegats i afiliats, (que són els que paguen cuota, i per tant són els que manen de veritat en el sindicat), doncs les raón dels presents a l´asamblea son aquestes:

A cambi d´anar equiparan els salaris amb Barcelona i d´altres irrisoris detalls, la patronal demana a la provincia de Girona la contrapartida de 3 puns següents...:

Primer: Hores minímes entre jornada (10) al finalitzar i començament de la jornada.

Segon: Polivalencia funcional en els hotels de temporada de costa, a les cambreres de pisos amb esmorsars de menjador cobrant la categoria superior durant el temps efectuat.

Tercer: Jornada irregular= els hotels de temporada de costa tindrán jornada irregular en un máxim de 48h semanals durant un máxim de 2 mesos.

Salut, força, treball i pantalons posats i pujats...
Aquest tres punts han sigut la causa que ha fet que els afiliats i delegats ens "mandin" no signar mentre no hi hagi un replantajament acceptable altre vegada a revisar.

20 de junio de 2008, 14:08

 
Blogger @RusKiiis ha dicho...

RUSKIS dijo...

Doncs senyor anónim, resulta que com sempre les coses no són tant simples com et penses, doncs jo així ho crec...

...I per aixó et convidem a la nostra assemblea, per explicar-te la situació i per que entre tots puguem decidir el que finalment podem fer...

Clar que, perqué hi asisteixis, doncs cal que siguis, primer de tot treballador del nostra sector professional, i delegat o afiliat despres, ja que si no, no pots criticar, dir o parlar del que fa (el teu sindicat) perqué, en cas contrari, (no és el teu sindicat)... evident no?

Per altra vanda, si les forces planetaries ens ajuden (ja que molts treballadors no afiliats no ajuden massa, potser tindrem la sort del nostra costat), ja que ells, aquests treballadors, aixó si que en saben, critiquen i exigeixen inmoralment, (com nens malcriats), no tenen base, raor o/i coneixament, i per tant, sense mullar-se, sense compromis, i no volguén posar de la seva part res productiu, i/o d´ajud colectivament que els dongui dret simplement a jutjar i a parlar.

Escolteu, sigui el meu lament!!! un clam que els faci reflexionar si és possible, que ho veig complicat:

Molts treballadors inconscients, en cambi, beneficiant-se de tot pel morru, i de tot el que s´ha anat aconseguint, amb els anys i panys, pels colectius afiliats en sindicats lluitadors com el nostra, amb un alt cost per moltes d´aquestes persones que integraven aquests sindicats, “treballadors i treballadores incansables” sacrificats en la lluita constant, i ara resulta, que ja molts ingrats no volen tant sols n´hi recordar, asumint-ho irreflexivament com a cosa del passat i inmereixedora de cap respecta per ells, unes persones que van perdre la feina i fins i tot van perdre-hi la vida, familias enteres que van patir gana, exili y d´altres calamitats, d´on bé aquesta vil desmemoria que fa tant de mal, que passa avui?

No demano profunditat mental ja que se que no tothom la pot tenir, jo només em pregunto, que no podem ser almenys, entre tots una miqueta menys simples, menys vils, menys malcriats, menys desmemoriats, menys boca-fluixos, amb més valors de classe i més responsables com a persones?

Com poden tenir moltes persones treballadores els pocs escrupols que els dona el tenir poc servell, de poguer fer ús i abús d´un pretés dret d´expressió, un dret que no és tal en aquest cas, si no sou un afiliat...!!!


(Els sindicalistes no som funcionaris publics i politics, nosaltres som treballadors compromesos i prou, i que no treballem per els treballadors en general, tot i que tots s´aprofiten del que aconseguim, el nostra compromis només está amb els nostres afiliats i amb nosaltres mateixos).

Doncs a mi també m´agradaria veure que, finalment com tu dius "ens apujen els sous", tot i que cal que sapigues que un conveni regula moltes altres coses, i que aquesta asamblea va del conveni, no només i simplistament del sou, en la negociació colectiva hi han moltes altres coses en joc.

Que siguis un profeta amb el tema del sou, senyor anónim, doncs per tant a mi també m´el pujarán aquest sou si t´el pujen a tu, i mira que jo si que sóc un treballador d´hostaleria responsablement compromes i sindicalitsat, i ja que a més de treballar, també vull lluitar, será una bona recompensa per a mi i per molts altres AFILIATS al nostra sindicat...

Magradaria que molts d´aquests que critiquen tant, i que són tan simplistes, i que crec que fan tant de mal, amb tant poques i vils paraules, facin el favor (a ells i als altres) d´afiliarse responsablement, i d´una vegada que com a miním aixó si que sigui alguna cosa de profit, i que els dongui dret a parlar, jutjar i opinar en la justa consecuencia del seu compromís...

Que sigui aquesta teva metáfora dels pantalons, la meva resposta a n´el teu comentari:

*

(Com n´es de nesesari primer de tot, de posar-se els pantalons, avans de poguer-los abaixar).

18 de junio de 2008 11:40 RUSKIS

21 de junio de 2008, 2:44

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio