sábado, 7 de enero de 2017

ALS DEFORES, TRAGÍ DE SECRETS

BON DIA...!

Als defores, tragí de secrets; ara encara les Roses Enganyades van fent el què no toca. Sort de les Violetes. Elles sí, elles van al seu ritme, tot impassibles i humils al peu de l'Avellaner!

-Com al jardí: Les relacions que es teixeixen entre les persones els poden dur al ressentiment, i d'aquí a embolicar-se en situacions cada vegada més compromeses i perilloses. I, el pitjor de tot, a no ser ells o elles, i a passar a ser del domini dels altres i sense adonar-se de res. Però un gir inesperat ens descobreix que sovint ni tot és com sembla ni les persones mostren allò que diuen o creuen SER!


BUENOS DIAS ...!

A fuera, trajín de secretos; ahora todavía las Rosas Engañadas van haciendo lo que no toca. Suerte de las Violetas. Ellas sí, ellas a su ritmo, todo impasibles y humildes al pie del Avellano!

-Como En el jardín: Las relaciones que se tejen entre las personas los pueden llevar al resentimiento, y de ahí a envolverse en situaciones cada vez más comprometidas y peligrosas. Y, lo peor de todo, a no ser ellos o ellas, y pasar a ser del dominio de los otros y sin darse cuenta de nada. Pero un giro inesperado nos descubre que a menudo ni todo es como parece ni las personas muestran lo que dicen o creen SER!




Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio