lunes, 14 de marzo de 2016

Què és la: "significança o insignificança"? I, què és: "seguretat o inseguretat"? Ergo: "el sentit pot variar, tot depèn de les nostres pròpies respostes personals"...?

 
La insignificancia es siempre una garantía de seguridad.
Esopo

Comentaris
Aquesta frase, la trobo molt curiosa, perquè pot tenir moltes lectures...

Un filòsof com Sòcrates, sovint diu que les seves idees no són realment seves, sinó dels seus professors...

Aquesta frase, tot i què no té res a veure, perquè és diferent en conceptes, trobo què recorda molt a la famosa frase de Sòcrates, «Només sé que no sé res»... "Saber" o "no saber", és la significança o no, què aporta el coneixement de què ben poques coses poden ser segures en aquest món. Per això sembla interessant tenir present què si un ha de perdre la seguretat, què sigui pel teu pensament i no pel pensament d'altres...

-Però potser hauríem de preguntar-nos a nosaltres mateixos què és: "significança o insignificança"? I, què és: "seguretat o inseguretat"? Ergo: "el sentit pot variar, tot depèn de les nostres pròpies respostes personals"...?

A propòsit: Hi ha un article interessant en El Diari de Girona, és d'Agustí Casanova i Masferrer, si el voleu llegir: http://www.diaridegirona.cat/.../nomes-se-que.../497869.html

Avui us toca: Què sabeu?

S'accepten aforismes propis;) La meva frase: 

-El sempre. La seguretat. La garantia. Solen ser paraules més què dubtoses, almenys les d’aquesta vida. I, les de l´altre vida, jo no ho sé pas. Però la VERITAT ho sap..!

Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio