miércoles, 1 de octubre de 2014

Veïns de Capmany en concentració a la plaça de l’església, davant del nostra Ajuntament, en data de 30 09 2014 a les 19:00 hores, amb la voluntat de deixar testimoni clar de la nostra protesta contra el Govern espanyol del PP

Veïns de Capmany en concentració a la plaça de l’església, davant del nostra Ajuntament, en data de 30 09 2014 a les 19:00 hores, amb la voluntat de deixar testimoni clar de la nostra protesta contra el Govern espanyol del PP, que sembla que manipula el TC, per la suspensió cautelar rapida d´una Llei de Consultes i etc... Un President del TC que no té la meva credibilitat i que sembla jutja i part a tots els efectes. No veig justa l´admissió a tràmit pel TC d´unes qüestions totalment polítiques, i que van ser aprovats pel nostra Parlament de Catalunya i signades pel President de la Generalitat, pels greus perjudicis democràtics que aquesta suspensió causa a la població catalana, i que impedeixen el nostra dret a decidir lliurament el nostra futur. En el que ens sembla un segrest de la democràcia. Ara, a veure si el TC tindrà tanta pressa en aixecar aquesta suspensió cautelar, o en dictar la sentencia...!!



Aquest és el manifest que es va llegir a les concentracions que es van fer el dimarts 30 09 2014 a Catalunya davant dels ajuntaments a les 7 del vespre.


Etiquetas:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio