viernes, 9 de octubre de 2009

Gripe 'A' una pandemia?, debemos vacunarnos?

Os recomiendo ver unos videos, los considero muy interesantes, tomaros tiempo, puesto que el primero es un poco largo, pero contiene mucha información que creo necesario o bueno conocerla.

CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.Video de la Dra.Teresa Forcades
http://vimeo.com/6790193
La Dra Rauni Kilde habla sobre la Conspiración de la Gripe Porcina (INGLÉS, SUBTÍTULOS EN ESPAÑOL)
http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

Grip nova: Una reflexió i una proposta
Pau i Bé

Fa uns dies que corre per la web un escrit sobre la grip A i que porta el meu nom. M’han arribat alguns correus electrònics demanant que confirmi si l’escrit és meu i especifiqui on ha estat publicat. Això és el que em disposo a fer en aquest bloc.

El dia 16 de setembre vaig acabar de redactar un document titulat "Una reflexió i una proposta en relació a la grip nova" i al cap d’uns dies vaig enviar-lo a amics i coneguts amb la indicació que es podia fer córrer. Algunes persones m’han fet notar petits errors que no afecten el contingut ni el sentit del document i que he corregit en la versió que trobareu penjada en aquest bloc.
De moment el document no ha estat publicat en cap mitjà imprès. S’està difonent per internet en versió catalana i castellana. En aquest bloc trobareu la versió original del document, les traduccions de les quals em faig responsable i qualsevol altra cosa que publiqui en el futur sobre aquest tema.

Adjunto a continuació el document en català i la traducció en castellà:

Reflexió i proposta en relació a la grip nova

Reflexión y propuesta Teresa Forcades gripe nueva
Publicar un comentario